Archive
Categories

De derde Oorlog tegen Duitsland

[Machine translation. No liability for translation errors. Machine vertaling. Geen enkele aansprakelijkheid voor vertaalfouten.]
Comments in English, please. View original article

De essentiële vraag aan om het even welke Westelijke conservatief is waarom onze naties schijnen om hun wil volledig verloren te hebben om te overleven en te bloeien. De volgende die tekst, eerst door Judith in „Vaterland“ wordt gepubliceerd, December 281h, 2010, benadrukt de methodes waarmee één natie verliest dit zal werd gemaakt. Zo is dit artikel niet op Duits zelf-medelijden of bij het beschuldigen van de verenigde naties. Lees wat in Duitsland als blauwdruk werd gedaan overal toe te passen.

Vertaling door Manfred Kleine-Hartlage:

In zijn boek „Matrijs Psychologie der Niederlage“ (de Psychologie van Deafeat), roept Thorsten Hinz het de „derde oorlog tegen Duitsland“:  De tijd na 1945 toen na de bommen de psychologische oorlogvoering – een oorlog begon die niet tot nu toe heeft opgehouden. Hans-Joachim von Leesen de namen in zijn waard lezing proberen de instellingen, de middelen, de methodes en de volgzame medewerkers.

De omscholing van de Duitsers als Deel van Psychologische oorlogvoering

Hans-Joachim von Leesen

De derde oorlog tegen Duitsland

[…]

„Wij zullen de volledige Duitse traditie doven. „

Na de oorlog Archibald McLeesh, toen de Staatssecretaris van de V.S. van de Afgevaardigde, Die, in 1939, de instelling van de Psychologische oorlogvoering in de V.S. had opgericht, in Potsdam bepaalde de conferentie het doel van de omscholing: om het karakter en de mentaliteit van de Duitse natie te veranderen, zodat Duitsland, tenslotte, het leven zonder supervisie zou kunnen worden toegelaten. Dit vereiste onvermijdelijk een behandeling van de Duitsers vergelijkbaar met dat van een misdadiger in een moderne gevangenis. „Wij zullen de gehele Duitse traditie doven. „Aan het eind van dit proces, zou een Duitse „ZelfOmscholing“ moeten bevinden zich (gedetailleerd in schrenck-Notzing, Charakterwäsche, evenals in Mosberg, Omscholing).

„Algemene psychische minderwaardigheid van de Duitse mens „

In het „Rapport van een Conferentie over Duitsland na de Oorlog“, in de Zomer van, 1944 door „Paritair Comité bij naoorlogs-Plant“ bij de Universiteit van Colombia, de Stad van New York wordt uitgewerkt, werd het tijdschema gevonden voor de omscholing van de Duitsers die toen een officiële richtlijn over het Amerikaanse naoorlogs beleid dat werd. (gerapporteerd in Mosberg, Omscholing.)

Het werd ontwikkeld door wetenschappers van de faculteiten van geneeskunde,
psychologie, sociologie enz.
De Zwitserse psychoanaliticus C.G. Jung die tot de geestelijke vaders behoorde had gewaarschuwd voor het maken van een verschil tussen „fatsoenlijke en onfatsoenlijke „Duitsers (haalde in Mosberg, Omscholing) aan. De Duitsers zijn collectief schuldige „„. De reden voor dit is een algemene psychische minderwaardigheid „van de Duitse mens „. Naar zijn mening zijn de Duitsers „gedegenereerd“. De enige efficiënte therapie was dat de Duitsers moesten worden gemaakt erkennen hun schuld, en dat zij schuldig openbaar het zijn steeds opnieuw bekennen.

De de schuldbekentenis van Stuttgart van de Protestantse kerk van Duitsland

Één van de eerste stappen aan dit doel was de bekentenis van Stuttgart van de Protestantse kerk van Duitsland (EKD). Als leiders van de Duitse Protestantse kerk die hoofdzakelijk tot „het Bekennen van Kerk“ behoorde [Bekennende Kirche; een groep anti-nazientheologen] worden geprobeerd om van de Raad van de Wereld van Kerken lid te worden die op dat ogenblik werd opgebouwd, de voorwaarde was dat zij Duitse schuld moesten openbaar bekennen die. De secretaris-generaal van de Raad van de Wereld van Kerken was van Nederlandse Visser’t Hooft die tijdens de oorlog tot de Britse Geheime Dienst had behoord.

Op achttiende/negentiende van Oktober, 1945 verklaarden de leiders van Duitse Protestants, van bischop Lilje en predikant Martin Niemöller aan Dr. Dr. Gustav Heinemann, de gewenste bekentenis, niet alleen voor de Protestantse kerk, maar voor de Duitse mensen als geheel, zo, bijvoorbeeld, ook voor de Katholieken en die zonder benaming. (In detail de theologie van Kiel Professor Walter Bodenstein in „IST nur der Besiegte schuldig? Matrijs EKD und das Stuttgarter Schuldbekenntnis von 1945/Is slechts verslagen schuldig? EKD en de bekentenis van Stuttgart van 1945 „)

Pers, radio, film

Steeds opnieuw, wordt u geconfronteerd met de re-opvoeders‘ veronderstelling dat de collectieve schuld van de Duitsers zijn oorzaak in hun biologische regeling had. Dit moest op hun geheugen worden gestempeld tot zij van het zelf worden overreed. De instrumenten waren de media, op dat ogenblik vooral pers, radio, en film.

Eerst en vooral, moesten de media beschikbaar in Duitsland worden verwijderd. Zij waren verboden. De volgende stap was alle mannen en vrouwen uit het openbare leven te verwijderen dat zich aan Omscholing kon verzet hebben. Tussen 314.000 en 454.000 personen (de informatie in literatuur verschilt) verdween in interneringskampen tot drie jaar, zonder een basis in internationale wet
en zonder beschuldiging – van [Dijk deutscher Mädels = Liga van Duitse Meisjes, Hitler de organisatie van meisjes] leiders BDM tot hoge ministerieambtenaren, van lokale groepsleiders van NSDAP, aan auteurs en diplomaten.

Het personeel van de radiobedrijven werd verworpen, werden de belangrijke journalisten en de uitgevers gevangengenomen in interneringskampen. De Duitse media werden eerst vervangen door stations van de verenigde militaire overheden. Wat werd zij moesten publiceren geleverd door de bezettende bevoegdheden en hun persagentschappen, in de streek van de V.S. DANA, recentere DENA, in de Britten onder de richting van Sefton Delmer, een belangrijke mens van PSW, de Duitse nieuwsdienst = GNS. De kranten en de stations in Duitstalig waren verboden om het even wat te publiceren maar wat deze agentschappen verstrekten.

Nadat wat tijd één personeelspoliticy losmaakte en ook journalisten inhuurde die geen emigranten waren, maar werden geneutraliseerd in het derde Duitse Rijk om politieke redenen. Na één tot twee die jaar begonnen de eerste redacteurs door de bezettende bevoegdheden worden opgeleid te werken. (Een indrukwekkend beeld wordt geleverd door de Duitse het eerste uurjournalisten Richard Tüngel en Hans Rudolf Berndorff in hun boek „Auf DEM Bauche sollst Du kriechen“ dat verscheen in 1958.) De campagne in de streek van de V.S. werd geleid door Leon Edel, recentere Eugene Jolas. Het hoofd van de persambtenaren was de Ambtenaar Alfred Rosenberg van de Intelligentie.

Strikte supervisie

De Duitse journalisten werkten onder strikte Amerikaanse of Britse controle. Zij moesten thastrategie van psychologische oorlogvoering toepassen. Het essentiële doel was dat „de Duitsers hun collectieve schuld bekenden, en die zij van hun minderwaardigheid „werden overreed, aangezien Helmuth Mosberg in „Omscholing – omscholing en vergunningspers in naoorlogs Duitsland „schrijft, zijn verhandeling die ook als boek verscheen. „Elke journalist moest een reeducator“ zijn.

Het Duitse karakter wordt gewassen

Uiteindelijk, kon men niet de Duitsers slechts met kranten en radioprogramma’s van de verenigde militaire autoriteiten voeden. Aldus één gezocht naar Duitsers die geschikt schenen om de onlangs opgerichte kranten in werking te stellen. Ongeveer rapporteerde die Caspar von Schrenck-Notzing reeds in 1965 in zijn basiswerk „Charakterwäsche“ dat opnieuw en opnieuw in nieuwe uitgaven en onlangs in een herziene versie verscheen. De nieuwe Duitse krant en tijdschriftuitgevers zouden „moeten vertegenwoordigen ander Duitsland „, d.w.z. mensen zijn die duidelijk van de huidige Duitsers verschilden. De bekwaamheid was secundair, vergelijkbaar geweest met karakter.

De zegevierend bevoegdheden veronderstelden dat de meeste Duitsers een verkeerd karakter hadden omdat zij door hun autoritaire families waren gevormd. Welk soort waren mensen tot de nieuwe elite moest behoren uitgewerkt door een professionele groep wetenschappers onder de richting van Max Horkheimer (wij hem opnieuw als één van de mentors van de 68ste opstand ontmoeten) en hadden voorgesteld in een 5 Studies van het volumewerk „in Nadeel „, onder waarvan auteurs f.e waren. Theodor W. Adorno, Anders frenkel-Brunswik, Daniel J. Levinson, R. Nevitt Sanford. Zij wilden de vooroordelen aan het licht brengen en uitroeien waaraan de Duitsers naar verluidt leden. Letterlijk: „De uitroeiing betekent omscholing die academisch wordt gepland. „Met het moesten de potentieel fascistic individuen „„worden aan het licht gebracht.

Aldus zocht één naar mensen in van wie persoonlijkheid de waarden typisch in Duitsland, zoals uiterlijk correct gedrag „, ijver, capaciteit, fysieke netheid, gezondheid en onkritisch gedrag „niet bestonden, omdat deze kwaliteiten vermoedelijk „een diepe zwakheid van het eigen ego „verbergen. [Nr, dit is geen vertaalfout! Verenigd beschouwd enkel als dergelijke mensen kwalificeerde voor leiding van Duitse media die deze kwaliteiten niet hadden. M.K. – H.]
De overwogen personen werden gevraagd, onder andere, hoe hun relatie aan vader en moeder was. Werden de één aangewezen mensen die een gebroken relatie aan haar ouders hadden, d.w.z. niet gevormd door de autoritaire Duitse familie. En zij gingen met goed geweten door, aangezien zij de Duitsers ziek beschouwden, als patiënten die van haar paranoia moesten worden genezen. De nieuwe krantenuitgevers en de redacteurs in leider werden voorgelegd aan geschikte tests, en als zij bleken om dergelijke gebroken karakters te hebben, werden zij in aanmerking genomen.

Zo te zeggen, als beloning die ontvingen zij de vergunning voor een krant of tijdschrift, natuurlijk nog door de persambtenaren gecontroleerd. De nieuwe krantenuitgevers vermeden beledigend tegen de bepaalde regels, anders zouden zij de vergunning of hun positie verloren hebben. De meesten werkten zoals gevraagd, en zelfs speelden de echte geloven een rol, aangezien de meeste mensen het zijn aan de winnigkant verkiezen.

Het is vanzelfsprekend dat de proeven tegen de Duitse uitspraakklasse en tegen vermeende en echte oorlogsmisdadigers een belangrijke rol in de omscholing speelden. De proef in de internationale militaire rechtbank in Nuremberg tegen de leiders van het Duitse Rijk evenals de volgenden van de Amerikaanse militaire rechtvaardigheid werden gemeld door de kranten van de verenigde militaire overheden. Zij moesten de collectieve schuld maken aan de Duitse bevolking in alle details, en bij het zelfde duidelijk, om de verenigde oorlogsmisdaden zoals bijvoorbeeld de luchtoorlog tegen de burgerlijke bevolking te rechtvaardigen.

Elke journalist moet een re-Opvoeder zijn

Al deze maatregelen waren in harmonie met de belangrijkste vraag van psychologische oorlogvoering: om de vijandelijke mensen van zijn leiders te scheiden. Dit was reeds een doel van de bondgenoten in de Eerste Oorlog van de Wereld toen Kaiser allegorized als monster was die met bloed druipen. Alle kranten evenals omroep waren onderworpen aan het principe dat elke journalist een re-Opvoeder moest zijn. Als hij dit niet uitvoerde, stelde hij het risico in werking om zijn baan te verliezen. Dit verklaarde in het bijzonder de lijnloyaliteit van uitgevers en redacteurs (in detail Mosberg, Omscholing). Toen in 1949 de Bondsrepubliek Duitsland werd opgericht, eindigen het verlenen van vergunningen van de pers door de militaire overheid. Maar in de jaren vanaf 1945 tot 1949 had men een jongere die generatie opgeleid, die door de school van de re-Opvoeders overgegaan had door de militaire overheden gecontroleerd.

Dit verklaart waarom vandaag de Duitse journalisten,
niettemin vrij in hun oordeel over enige onderwerpen, moet met sommige basisverklaringen akkoord gaan, f.e de Duitse collectieve schuld en de exclusieve verantwoordelijkheid van Duitsland voor de Tweede Oorlog van de Wereld, nochtans.

(…)

Kommentieren ist momentan nicht möglich.