Archive
Categories

Kairos in RBN Talkshow van Carolyn Yeager

[Machine translation. No liability for translation errors. Machine vertaling. Geen enkele aansprakelijkheid voor vertaalfouten.]
Comments in English, please. View original article

Carolyn Yeager vertelt ons:

Ik ben gelukkig om de lezers mee te delen dat Kairos morgen mijn gast op het Revisionistische radioprogramma van het Rapport zal zijn, Woensdag, 27 Juli op de Omroep van de Republiek op Internet (www.republicbroadcasting.org). De programmalucht van 9 a.m. aan de 10 a.m. Centrale V.S. tijd. Dit is het zelfde programma Manfred waarop verscheidene weken verscheen geleden (zie vorige blogpost).

Zo als u bespreking Kairos en antwoordvragen over de „Aanvallen van Oslo wilt horen,“ stem in morgen. De negen de a.m.V.S. Centrale tijd rond 4 p.m. in veel van Duitsland, enkel is om u een idee te geven.

Door de manier: Mijn eigen besprekingen met Carolyn zijn nu beschikbaar tenslotte, nadat er sommige technische problemen waren geweest:

4 juli
5 juli

Kommentieren ist momentan nicht möglich.