Archive
Categories

Op de Aanvallen van Oslo

[Machine translation. No liability for translation errors. Machine vertaling. Geen enkele aansprakelijkheid voor vertaalfouten.]
Comments in English, please. View original article

van Kairos

Eerst gepubliceerd op 23 Juli, 2011 als Zu hol Anschlägen in Oslo

Verscheidene Bronnen hebben beweerd dat de Noorse moordenaar Anders Behring Breivik Fjordman was.

Deze eis is verkeerd!

Baron Bodissey van „Poorten van bovengenoemd Wenen“, dat echte Fjordman verschillend kijkt en in contact met hem (de Baron) tijdens en na de aanvallen was.

http://fjordman.blogspot.com is een oude Blog van Fjordman, Breivik niets heeft met het te doen.

Men zegt dat Breivik voorstelde lezend Fjordmans „Verslaand Eurabia „en andere meningen van het moordenaarsgeluid alsof hij door Fjordman werd beïnvloed, ook. En zij klinken redelijk.

Zo is de vraag waarom de media gedetailleerd hen antwoorden. Is het om een verbinding in volkeren hersenen tussen anti globalistic, nationalistische en counterjihadistic meningen en een afschuwelijke misdaad te vestigen? Omdat wanneer zij net genoeg over meningen van de kwaaddoener hebben gemeld, dan het onbelangrijk zal worden dat de misdaad had bekijkt geen verbinding aan dit. Dan zullen de mensen „het weten“: De nationalisten doden kinderen.

Waarschijnlijk in Noorwegen vond een „valse vlag“ actie plaats.

Geen Europese Nationalist kan onschuldige kinderen slachten! Wij worden gemaakt tot een zondebok!

Zelfs zouden de nationalisten die door de afschuwelijke situatie van onze geboortelanden werden geradicaliseerd en niet van het doen van geweld terugwijken, nooit kinderen, vooral kinderen van hun eigen land aanvallen.

Men kan het van deze vervalste alleen verbinding zien in welk soort schijnwerper zij ons willen worden bewogen. Zij beweren werkelijk dat iemand wie over collectivisme kritiek is een vakantiekamp van de arbeidspartij zou kunnen aanvallen.

Dat is enkel ziek en doend walgen!

Spoedig – wij kennen reeds dit mechanisme – elke het vragen van de officiële versie van de misdaad zal als „spot van de slachtoffers“ worden aan de kaak gesteld en iedereen wie deze versie niet gelooft zal als „samenzweringstheoreticus worden gedenigreerd.“

Wij cann veronderstellen dat zij de misdaad zullen exploiteren om een wig tussen de conservatieve krachten in Europa te drijven.

Elke counterjihadist die onmiddellijk geen nationalisme zal veroordelen zal een verdachte zijn.

In vrees om hun „betrouwbaarheid“ en reputatie los te maken veel liberale counterjihadists en „schoon verslag“ – de conservatieven zullen bij het zich spel aansluiten en zullen hun nonviolence en peacefullness aan onze kosten aantonen.

http://fjordman.wordpress.com/ zal zich niet bij dit spel aansluiten.

Wij zullen geen nationalisme, kritiek van multiculturalism en collectivisme veroordelen, omdat deze kritiek niet tot ons hevige misdadigers maakt. Wij zullen niet echte Fjordman veroordelen omdat hij niets heeft met deze misdaad te doen.

En enkel voor het verslag: Natuurlijk zijn de misdaden zoals één Breivik (als hij het deed en deze persoon werkelijk) bestaat afschuwelijk en niet te verontschuldigen. Niets is slechter dan berokkenend kinderen. Maar die acties te hoeven wij niet om, niet vooral door bevel van de Linkerzijde te veroordelen. Aan condem maakt dergelijke acties deel uit van de Europese traditie.

Wij zullen toestaan niet dat deze wrede misdaad als wapen tegen ons zal worden gebruikt en daarom wij enkel zullen verwijzen naar deze verklaring telkens als men aan probeert.

Onze gebeden zijn met de Noren die gehouden van degenen verloren. Wij zullen proberen helpen onderzoekend deze zo goede misdaad aangezien wij kunnen en wij zullen verhinderen dat een inconsisting versie van de misdaad als propaganda door leftists wordt geëxploiteerd.

Een verzoek aan de lezers: Gelieve te doen uw beste deze tekst verzenden vooruit, het posten aan uw vrienden en een verbinding op plaatsen zetten u surfe

En verzamel elke informatie over dit incident. Sinds de eerste dagen en de weken zijn er nog – volgens ervaring – sommige lekken. Wanneer zij worden gesloten blijft geen grote kans om de officiële versie te kritiseren.

Kommentieren ist momentan nicht möglich.