Archive
Categories

Liberale en Conservatieve Kritiek van Mohammedanisme

[Machine translation. No liability for translation errors. Machine vertaling. Geen enkele aansprakelijkheid voor vertaalfouten.]
Comments in English, please. View original article

Een tekst die oorspronkelijk in het Duits op pi-news.net („Liberale und konservative Islamkritik“) wordt gepubliceerd, benadrukkend het ideologische hiaat tussen de twee vleugels van de anti-Islamitische beweging in Europa, en bepleitend een conservatievere kritiek van Mohammedanisme.

Ik hoop de inheemse Engelse sprekers de vele fouten in de vertaling zullen excuseren. Ik kon hen vermeden hebben door de vertaling eerst neer te schrijven, dan voorlezend. Maar dit is een video, en ik was van plan zijn mondeling karakter te bewaren.

Kommentieren ist momentan nicht möglich.