Archive
Categories

Libië: Actie tegen Sarkozy voor „misdaden tegen het mensdom“ op de manier

[Machine translation. No liability for translation errors. Machine vertaling. Geen enkele aansprakelijkheid voor vertaalfouten.]
Comments in English, please. View original article

door Friederike Beck

Oorspronkelijke titel Libyen: Van gegenSarkozy van Klage van wegen„gegen Verbrechen auf van de matrijzenMenschlichkeit „DEM gepubliceerde Weg, 26 september, 2011, op Friederikes Becklog

Vertaling door Google, herzien door MKH

[Friederike Beck is onder begaafdste journalisten van Duitsland de. Haar boekDas guttenberg-Dossier (het Dossier Guttenberg die) is, transatlantische netwerken van invloed behandelen, uitgegeven vroeger in dit jaar. Zij is een regelmatige kroniekschrijver van het tijdschrift Zeitgeist, een kritiek tijdschrift voor heretics en free-thinkers, die gevestigde heersende stromingsmeningen uitdagen.]

Verre van Duitse media bereidt schijnwerper drie van de meest geëerbiedigde advocaten in Frankrijk een klacht voor misdaden tegen het mensdom voor vóór Franse rechtbanken. Zij zullen de belangen van de slachtoffers van het aan de gang zijnde bombarderen van de NAVO in Libië vertegenwoordigen. Gedaagde: Nicolas Sarkozy.

De advocaten zijn niemand minder dan vroegere Franse Minister van Buitenlandse Zaken Roland Dumas, uiterst welsprekend Marcel Ceccaldi, en beroemde en bekende Michel Vergès.

Dumas is ook bereid om Muammar Gaddafi voor het Internationale Misdadige Hof in Den Haag te verdedigen, dat een internationaal arrestatiebevel tegen de dictator heeft uitgegeven. Hij zei: „Als zij hem vinden, zullen zij hem als Bin Laden doden. Sommige staten usurperen nu het recht – tegen elke internationale wet te doden. “

De procureur Vergès, geboren in Vietnam en de zoon van een Vietnamese vrouw en een Fransman herinnert aan de toepassing van Agent Orange door de troepen van de V.S. tijdens de Oorlog en het feit dat van Vietnam NAVO voor maanden zelfs kernkoppen gebruikt heeft die uitgeput uranium bevatten – een ongerust makende vergelijking!

De 88 éénjarigen Dumas (minister van Buitenlandse Zaken onder Mitterand) waren samen met Vergès in Mei in Tripoli. Zij namen contact met de slachtoffers en de overlevenden van de aanvallen van de NAVO op, van wie 30 een mandaat aan de advocaten uitgaven.

Scherp-tongued Ceccaldi rapporteerde dat het bombarderen macht, water en andere leveringsfaciliteiten had geraakt en wijst op: „Na vijf maanden van dagelijks het bombarderen door NAVO en duizenden dode mensen zal ophouden steunend het regime – eenvoudig omdat zij de geen langere situatie bevinden. “

Ceccaldi legt een ander interessant aspect voor: Westelijke leadershave verloor hun draad wegens de eerste ernstige uitdaging die naar Libië verwijzen. „Als zij de processen tegenhouden die aan hof worden gebracht, zal dit voor eens en voor altijd bewijsmateriaal zijn dat de Westelijke Rechtvaardigheid niet door wet, maar door de politici wordt beslist -. “

ICC in Den Haag geniet van weinig prestige buiten Europa, aangezien het tot dusver slechts Afrikanen heeft behandeld. Wit overtredersà La Tony Blair, George Bush, Dick Cheney en Donald Rumsfield is daar geen kwestie.

De Franse ex-buitenlandse minister verklaarde ook dat hij „werd verrast dat deze opdracht (van de NAVO), die was begonnen om burgers te beschermen, op het punt staat hen te doden.“ Het werd beschreven als „brutale agressie tegen een soeverein land“.
Michel Vergès ook spaarde geen kritiek, die de landen van de Atlantische alliantie“ moordenaars“ roepen. De „Franse staat“, volgens hem, wordt „in werking gesteld door misdadigers en moordenaars. Wij zullen onderaan de muur van stilte „scheuren.

***
Elites in het sarkozy-Land, één van de belangrijkste daders in de oorlog van agressie tegen Libië, bevinden niet volledig duidelijk zich verenigd achter hun Eerste minister. De oorlog in Libië wordt zelfs sloppily genoemd „La guerre Sarkozy BHL contre Kadhafi“.

BHL (= Bernard Henry Levy), de miljonair, de filosoof en de politieke activist, hadden eerste besprekingen met de „rebellenleiders“ als een soort substituut minister van Buitenlandse Zaken in een speciale opdracht in Benghazi – uit wiens naam van om het even welke aard. Hij adviseerde Sarkozy om de rebellenraad officieel te erkennen, die hij op 03/10/2011 – zonder de daadwerkelijke Franse minister van Buitenlandse Zaken Juppé die worden geïnformeerd – de laatstgenoemden afgestoten wordt gezegd om gevoeld te hebben deed.

***
Het bombarderen van een land zonder enige significante luchtdefensie is lafaard en het doen walgen. Heeft de politieke klasse van Duitsland die Westerwelle een verklaring van eerbied en een bescheiden loyaliteit aan NAVO wegens zijn het succesvolle bombarderen van Libië afperste nu blijkbaar zijn vrede met de militaire „oplossingen“ gemaakt.

Kommentieren ist momentan nicht möglich.