Archive
Categories

Waarom de „slimme defensie“ het tegengestelde van slimme defensie is

[Machine translation. No liability for translation errors. Machine vertaling. Geen enkele aansprakelijkheid voor vertaalfouten.]
Comments in English, please. View original article

door Skeptizissimus, 10 oktober, 2011, vertaling door Google

Eerst en vooral: de defensie is waarschijnlijk de belangrijkste eerste vereiste voor de onbetwiste soevereiniteit van een land. En de soevereiniteit in internationale wet en staatswet omvat de integriteit van nationaal grondgebied en de besluiten van overheid.

Hen die omhoog wat minimale overblijvende sympathie voor de Bondsrepubliek en misschien hebben bewaard hopen zelfs in het geheim dat de media niet worden aangepast alsof door een onzichtbare kracht, met nieuw het onderzoeksalgoritme van Google, naar de term „slimme defensie“ kan zoeken. Verrassing! Geen Duitstalige krant of televisiepost rapporteerde over de resultaten van het ondertekenen van de conferentie van Brussel van de defensieministers van de NAVO.

Dank aan de semi-overheid Russische RIA-Novosti, is er gelukkig een kleine verduidelijking:

Opnieuw, wordt een stuk van de resterende overblijvende soevereiniteit van Duitsland en van alle Lidstaten geërodeerd. De defensie van NAVO moet op het gebied van „worden gemaakt efficiëntere“ bewapening.

[Gelezen meer…]

Kommentieren ist momentan nicht möglich.